Thursday, March 11, 2010

cintailah sesame kite

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:00 PM
salam.

ida just nak share bende ni....



bende ni ida nampak tertampal kat board bilik tv kolej....bilik bacaan pon ade......nice kan? kite memang kene sayang pada saudara kite.....Nabi pon suruh kite buat baik dengan orang..... kalau kite solat tak tinggal pon, tapi kalau kite jahat pade orang, kite da dikire tak beriman..... so....sape yang ade buat dosa ngan orang tu, lepas ni cepat-cepat la mintak ampun....heee..... even tak tegur 3 hari pon dosa kan? apetah lagi memutuskan silahturahim...agak-agak ade yang touching sikit-sikit dengan kawan tu, kire maaf je la...tak payah panjang-panjang cerite ek?

zaman sekarang ni, manusia da makin zalim.....ade je kes dera anak la....bunuh anak la....buang anak la....kenape la kan? adoi.....kalau dekat darah daging sendiri pon bole kejam, apetah lagi pade orang luar....macam da tak selamat je kat tempat sendiri...uhukk....

p/s : kalau ida ade salah dengan sape-sape....ida mintak ampun ye.... 0-0 tau =)


6 KATA KAU:

Anonymous said... [Reply]

Hehe.. C.nuyu pun cowi klw da wt slh kt ida..;-)

naz said... [Reply]

orang sekarang sayang sebab duit

Syarifah Nadiah said... [Reply]

comei jep :)

LuVidA^^ said... [Reply]

nuyu --> okey! x de hal la... =D

LuVidA^^ said... [Reply]

naz --> bukan sume tau! =)

LuVidA^^ said... [Reply]

sya --> thx adik! =)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea