Thursday, March 11, 2010

shawl sudah mari....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:07 PM
salam.

hari tu, ida ade beli shawl dari blog ini....actually ery ni bukan blogger yang jual shawl atau barang.....tapi ni juz shawl terpakai je....walaupon terpakai....tapi maseh cute....*die tulis baru sekali, 2x atau tak pernah pakai langsung* so....why not ida beli mane yang berkenan di mate kan? murah pon murah....so...sape nak tengok bole pegi blog ini. ;)

ery da pos pakai pos express 9 hb aritu....suppose semalam da sampai.....tapi ida tak sempat nak pegi unit kolej....pukul 5 petang da tutop....so...arini baru ida pegi amik....nasib betol-betol da sampai.....suke sangat!!~~

memang kompem sampai esok....cayalah!~ =)

tadaaa.... cumel tak?

haruslah try dulu....tak sempat ber'iron' pon....lilit-lilit je...ehee~~

ni muke ida paling suci....tanpe mekap...tanpe bedak....terus je pakai shawl....haha...


actualy ini first time ida beli barang online....walaupon bukan dari blogshop...tapi kire beli la jugak kan? ehee...tak sabar lak tunggu adiah kontes dari blog kak izah.....da lame ouh tak menang kontes since yang ida dapat potret dulu ;) sekarang potret tu ida da bagi kat mr. MJ suroh die simpan dan tatap tiap-tiap malam aggaggaga~~


4 KATA KAU:

eyes143.. said... [Reply]

anin tak reti nk pki shawl.. huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.cntik lah yunk!
.i loikeeeeeee

LuVidA^^ said... [Reply]

anin --> kite pon lilit2 je dik....try la tgk tuto kat blog orang or u-tube =D

LuVidA^^ said... [Reply]

intan --> hehhee...i cantek ke...shawl cntek? agagaga

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea