Sunday, March 28, 2010

filem lagenda budak setan - adaptasi novel karya agung ahadiat akasyah

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:27 AM
salam...
jam menunjukkan pukul 11.14 pagi....tadi mr. MJ cakap, dalam kul 12 die datang la.....kitorang punye tiket wayang cerite evolusi kl drift 2 kul 3.30 petang nanti....tak sabar nak jumpe buah hati....dah berape hari tak jumpe since tuesday...uhukkk rindu tauuu!!!~~

ida tido malam tadi tak tutop lappy, so...celik-celik mate je....terus online...tibe-tibe hati teringat filem lagenda budak setan...khabarnye nak ditayangkan tak lame lagi....watak ayu ida dah tahu, lakonan lisa surihani....tapi watak utama kasyah ida belum tahu lagi.....so haruslah tanye same en. google....tengok-tengok....watak yang dinanti-nanti kan tu.....yang buat ida tertanye-tanye tu....adelah lakonan farid kamil!!!

dalam filem tu nanti....rambut die macam ni ke?? huuu

cover novel....

fuhhhhhhhh my favourite actor ever....hahahahha!!!! wajib tonton la ni! tapi filem die, mesti tak sebagus novel die kan? even farid kamil pon cakap, bukan beratus ratus helaian novel tu boleh sumbat dalam filem yang duration die tak sampai pon 3 jam...betol gak tu?? hurmm.... ouh ya, watak azmi lakonan que haidar.... tapi watak katarina belum tau la.....kene sambung google ni...uhuuu~~ yaaaa nubhan af6 pon ade belakun tau! watak ape ek.....watak kawan kasyah yang cina tu ke??? yela...muke nubhan kan chinese look...ehehe...
ok la....nanti ida story lagi ye.....

good combination....lisa memang sesuai watak ayu.... ;)

best betol 2010 ni.....banyakkkkkkkk filem farid kamil.............heeeee =D~ sayangggggg, nanti kite tengok movie ni ye???? seronotnyeeeee :D....dah 3 kali khatam novel ni....3 kali jugak tak pernah miss nak nanges....adekah filem ni boleh buat ida nanges???same same la kite nantikan....




5 KATA KAU:

noor afzan said... [Reply]

ada filem pulak kan..
nak tgk la..

shazika said... [Reply]

wohaa..i suka baca cter nih :)

LuVidA^^ said... [Reply]

sis afzan --> yup... nanti tgk tau!

LuVidA^^ said... [Reply]

shazika --> ramai yang suke =D

WYNA NUBIES said... [Reply]

NUBHAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea