Friday, March 5, 2010

jangan suka ponteng....nanti bertambah dosa

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:39 PM
salam.
ida dapat online gune wifi uitm...dalam bilik memang la tak dapat....so nak kene menapak sikit pegi kat luar bilik.... ehee.... tapi yang tak best nye facebook kene block...uwaaaa....maklum la kan....abes opis hour baru la tak block....

nak tau tak, bile main sms ngan mr. MJ, agak-agak ayat ape yang paling ida suke bile die taip?
i love u? i miss u? muahhh2? ouh bukan... jawapan nye...ida paling suke bile die taip " baby jup ek....abg nak siap-siap pegi jumaat ni...nanti da abes, abg mcg bby k " kadang-kadang tu, ida macam lupe arini ari jumaat....lepas bace je msg camtu, tersenyum jup...heee....terase sejuk je pewot mak die mengandung dulu...hahhaha!~ bukan ape, ida penah jugak dengar, orang laki ni suke sangat skip sembahyang jumaat.....pastu kadang tu, ade yang bagi macam-macam alasan....yang biase kite dengar, kalau 3 kali berturut-turut tak pegi jumaat, nanti tak cium bau syurga kan? so....diorang akan pegi minggu ni....minggu depan skip....minggu lagi satu pegi pulak....pastu skip lagi.....maknenye tak la kire 3 minggu berturut-turut kan? amboiii pandai nyeeeee~~~ nak kene ni!!!sape la yang biase buat camtu kan? tak baik ok.... sembahyang jumaat la senang....sekali seminggu je pon....2 rakaat je pon.....kalau zohor da 4 rakaat....jimat la tu...ape yang payah sangat? hurmm... ida ade 4 orang adik laki.....hopefully mereka-mereka tu tak skip la jumaat ye....*adi mungkin bole dimaafkan sebab baru dajah 3 belum sunat kehkeh*

ok la....nak stop dulu....cukup la khutbah untuk hari ni...agagggagga~~ oh ye, jangan lupe potong kuku ye kawan-kawan....kalau sunnah Nabi yang susah-susah tu tak dapat kite ikot, at least yang potong kuku hari jumaat tu, bole la buat ek ? :) selamat beramal...

p/s : ade bakat jadi ustazah tak? muahahhha~~!




8 KATA KAU:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.wifi kt kolej i pun slow :(

LuVidA^^ said... [Reply]

i punye ok je laju...tp ikot tepmat2 die....cume byk web kene block!

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said... [Reply]

guNa M-facebook..Kat uitm Sabah Pown kena BLock Gak.....Kitorg kLu Kat LaB GuNa m-fb jak....confirm leh buKak...hehehe

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Alhamdulillah...
Gapil ida tak lupe tanggungjawab la tu...
Bagus..harap dikekalkan...

**Kuku da potong pagi tadi..hehehe**

LuVidA^^ said... [Reply]

zue --> m-facebook....xpenah dengar lagi...nnti i try...thx =D

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah --> hope b kak izah pon same la..hehehe

bgus2....potong kuku =)

fiD said... [Reply]

lol, ape susah,, kamu pergi je guna lite.facebokk.com , xpon touch.facebokk.com ,hehe...

mmm, ade org kan, dia xsmyg 5 waktu, tp time jumaat pegi pulok, aduh!

LuVidA^^ said... [Reply]

fid --> ok thx for da info.... =D

hehe tula...saye pon penah tau ade org hanye pegi solat jumaat...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea