Thursday, March 4, 2010

bil tertunggak

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:56 PM
salam.
ida on9 kat lab melati ni..
free je...tapi limit sejam..huhu....ida punye broadband macam da kene block je...sebab 2 bulan tak bayar kehkeh~~ sedey ok...bile abah nak tolong bayar ni? ida da tak de duit la....hurmm....nasib la lab ni laju lak tenet nye...dulu ida penah jadi ahli club lab ni..MCC - melati computer club...2 sem ida jadi ahli....seminggu 2x kot kene bertugas....tugasan die senang je, same ade jage kaunter atau jage kat printer...tapi ida prefer jaga kat printer.....sonok cket....cume agak cuak kalau printer tu buat hal..hehe....ok la...ade mase ida update lagi.... ;)

p/s : seronok blogwalking bile tenet laju kat lab cmni~



7 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

jaga printer jg bg rosak. ekekekke

eyes143.. said... [Reply]

tenet laju mmg sgt besh.. =]

mie said... [Reply]

laju sgt ke??
kalo camtu, gue nak jadi ahli kelab la..
hahahaaa

Mawar_berduri said... [Reply]

kalau free and faster..memang best ..hihi
boleh lepak slalu kat lab tu ?...

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> ida tak penah rosakkan printer tu tau =)


eyes 143 --> ye ye sangat betol


mie --> adehh itu untuk kolej saje ok


mawar --> bole aja....tapi malam la.... =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.tajuk dabel meaning ;p

LuVidA^^ said... [Reply]

intan --> haha u kalau dabel meaning je suke bace ek? =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea