Sunday, March 14, 2010

pelakon ditahan reman kes dadah : betulkah benjy?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:49 PM
salam.

artis dan kes dadah....kite da dengar dari zaman dulu lagi da....bukan bende pelik....kadang-kadang macam tak percaye pon ade....terbaru kes dadah melibatkan seorang pelakon popular...dikhabarkan anak seniwati terkenal....*dalam kepale ida terus melekat name benjy* hurmmm....kalau betol-betol sabit kesalahan, boleh kene hukuman gantung ape ntah...mati mandatori?? adehh....kesian nye +__+ ida bace pon kat kosmo roomate ida.....tapi tadi, dah kompem benjy sebab muke die dah kuar paper utusan *roomate ida cerite* semoga family benjy tabah menerima dugaan ini....uwaaa.....sadis....sayang kan....lakonan si benjy ni memang best...ida suke tengok die mase mude dulu dalam cerite tajuk 'kampung ku' kalau tak silap.....yang die jadi budak bandar, tapi family die antar die kat kampung....ade tam cili padi berlakun gak....uhuu...lagi 1 filem baginda....yang die jadi basketball player untuk sekolah tu....hmm...

antara drama lakonan beliau yang cukup menyentuh kalbu.... credit gambar sini




1 KATA KAU:

naz said... [Reply]

terkejut jugak dengar

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea