Thursday, March 11, 2010

result spm sudah keluar!!!!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:12 PM
salam.

hari ni, result spm kuar kan? ida sepatotnye da balik umah, teman adik perempuan kesayangan ida pegi amik result kat skulah die, tapi atas sebab-sebab dalaman *yang malas nak naik bus balik pahang* so ida tak balik la umah.....ida juz msg die, dapat je result terus bgtau ida secepat mungkin.....

kejup tadi dalam pukul 11. 45 pagi, die msg.....bgtau result die 4A+ 2A- 2A 2B+
ouh tahniah!!!~~ kire nye 8A 2B la..... =D sukeeeenyeee...alhamdulillah syukur..... tapi kan, tahun ni da start gune A+ A- A ek? macam kat 'U' da....huhuuu.... tapi adik ida tak puas hati sangat la.....die nak straight A katenye.... tapi tak pe la dik, ni pon da cukup bagus kan? im proud of u..... *tapi aku da kopak nak bagi hadiah..lain kali la..hehehe* ouh ye, yang dapat B+ tu subjek BI ngan KIMIA......

pae ngan ida....gambar mase sepupu sanding kat kajang...

so, untuk adik2 blogger yang amik spm last year, hope result ok la ye? ;) tahniah.... selamat datang ke alam 'U' lallaalalllaaaa~~


8 KATA KAU:

Anonymous said... [Reply]

tahniah paie... hehe.
ida, slamat berjuang... haha

-mariam-

Dee said... [Reply]

tahniah paie..nampak ida lg muda dr dialah..

LuVidA^^ said... [Reply]

mariam --> thx awk =D

LuVidA^^ said... [Reply]

kak dee --> adesss tak la...ida nmpak TUA je heee =D

eyes143.. said... [Reply]

waaa.. congrats to her!!

KaCaNg87 said... [Reply]

wahh..terornye adik ida..ckp kt dye, congrate

LuVidA^^ said... [Reply]

anin --> hehe tq =)

LuVidA^^ said... [Reply]

kacang --> ok!~ hehe....akak die ni je x brape terer =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea