Thursday, March 18, 2010

sampai hati akak buat saya macam ni......

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:11 AM
salam.
nak ngadu kat blog tersayang boleh tak?? ida TERASE hati ngan akak unit kolej la.....uwaaa~~ sebagaimane yang korang tau, *atau mungkin tak tau....ni nak bgtau la ni* ida kan dudok kolej melati uitm s.alam.....awal sem mase register, kene beli t-shirt kolej....WAJIB....rm 25... tapi ni da lebey setengah sem, baru nak dapat....stok asyik abes la....tak sampai lagi la....macam-macam....ida tulis dulu nak size S....tapi semalam mase nak amik baju, S dah abes....M belum smpai....yang ade size L dan ke atas.....haruslah ida amik L....tadi, before kuar makan ngan mr. MJ...ida lalu kat unit kolej tu....tengok-tengok ade size S yang sepatotnye ida amik semalam.....ida pun tnye kat akak tu.....

ida : saye nak tukar baju size S bole?

akak : awak sure ke awak pakai size S?? *tanye sambil buat muke pelik...dan ragu-ragu*

ida : cakap dalam hati....aik akak ni...salah ke aku nak amik size S...besar sangat ke aku? pastu ida jawap....a'ah saye tulis S kat kupon....tapi semalam nak amik....S abes....so saye amik L....tapi besar sangat....

akak : sebenarnye awk size ape? awak pasti ke S ??

ida : errr....nape S die kecik sangat ke? kalau kecik amik M pon tak pe....*ida pon dah mule ragu-ragu takot S tak muat*

akak : baju tu mane?

ida : ade kat atas

akak : pergi amik baju tu dulu

gambar hiasan....bukan t-shirt kolej ok...~~

pastu bla bla bla......ida pon dapat la tukar dari size L ke size S.....tak sempat la nak fitting dulu....sebab nak kuar makan ngan mr. MJ.....balik dari makan....da sampai bilik....sebelum taip entry ni, ida da try la baju size S tu....kecik ke hape nye...besar ok???? terlebih-lebih bahu die....awat la akak tu tanye macam ida ni tak muat sangat nak pakai S ???? uwaaa..... akak....saye tau la saye ni gemuk......jangan la buat saye macam itu.....see....kan baju ni besar untuk saye walaupun ianye size S....sobsss....tau la akak cun....kecik molek....kalau saye laki, saye da ngorat akak tau.....nasib saye bukan lesbo.....hahhahaa....jangan merepek la ida....abaikan la akak tu.....mungkin die tak maksud...sobss....tetapi yang pasti akan ku teruskan diet ini.....titik!

p/s : 2 minggu tanpa nasi....maseh steady~~




4 KATA KAU:

aMiYs said... [Reply]

ko gemuk ke dik? akak tgk kuruih jek? jgn x mkn.. nnti pengsan...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.akak kolej mmg sengal

LuVidA^^ said... [Reply]

kak amiys --> makan je kak...tapi banyak mkn mee je huu

LuVidA^^ said... [Reply]

intan --> tu la..smpai ati akak tu heee

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea