Saturday, March 13, 2010

im gonna be ok

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:29 PM

salam.
kite berjumpe lagi dalam rancangan mari mengumpat.....eh silap....mari meluahkan perasaan....huu~~ perasaan ape? perasaan geram dan saket hati pade golongan sendiri....wah....sejak bile ida nak kondem golongan sendiri ni? biasenye ida cari gado ngan kaum adam hehee....

saketnye la hati saye ini....kalau ade orang tu kan, die macam muke tak malu ouh....da ade laki, ade anak, tapi maseh nak menggatal ngan boifee orang....ape?? korang tak penah jumpe ek orang macam ni? bagus la....tak payah jumpe pon lebey afdal. :D hehee.... sebagai seorang wanita, eh silap lagi...seorang gadis *lebey sedap bunyi nye* ida ni memang la ade rase cemburu ok...tak kisah la minah tu da kawen ke...alahai....mulut da la tade insurans...huh geram!
bini orang zaman sekarang tak cukup ngan laki die sorang ke?? isk....ini bukan kes ida je tau....kawan ida pon bengang ngan bini orang yang suke menggatal ngan boifee die....so...ini sudah lebey dari 1 kes...harus la up dalam entry kan? agaagaga~~~

da la...malas nak taip lagi.....nanti ida update new entry k...mungkin review citer samseng jalanan yang bakal ida tengok petang kang kul 5.20...bye2 blog....hanye kau la tempat ku mengadu...sobss~~


16 KATA KAU:

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said... [Reply]

PompUan tue gilew La ida...hehehe

joegrimjow said... [Reply]

da lama xbercinta
da xingat macam mana perasaannya
hjeheee

nur_syahida said... [Reply]

masalah masalah.
da kawin pon mau bf org tu mmg masalah besa.
huhuhu

noor afzan said... [Reply]

pompuan tu test market lagi tuh..
ingat hot sangat la tuh..

laila said... [Reply]

yewwww dah berlaki pun xsedar ke
haihhh

butterfly said... [Reply]

tu prmpn xde maruah..

be cool..:)

fiD said... [Reply]

skrg trend dunia terbalek la,huhuh...

yang bini org suke teruna,

yang laki org cri dara,, aduh!

LuVidA^^ said... [Reply]

zue --> huhuu....a'ah gile kot =p hahhaa!!~~

LuVidA^^ said... [Reply]

joe --> yeke da lama...brape taun tak bcinte ni? heee

LuVidA^^ said... [Reply]

sya --> hehehe...masalah trouble ni =)

LuVidA^^ said... [Reply]

sis afzan --> huuu test market kt org lain plis

LuVidA^^ said... [Reply]

laila --> tu la pasal

LuVidA^^ said... [Reply]

butterfly --> da cool da ni =D

LuVidA^^ said... [Reply]

fid --> haha komen anda best je =p

eyes143.. said... [Reply]

bini org ngan laki bujang ke neh? haisshhhh...

sofwaidatuL said... [Reply]

hi.. br smpt baca n3 dr blog ida.. humm.. kes mcm ni.. the main point, dat Bini org tu, dah lupa title dia 'BiNi'. wallahualam la, smd 'dah lupa' atau 'sengaja melupakan'.. harap2, pihak berwajib((si suami la!--suami wajib menjaga tingkah laku si isteri; menegur,menasihat,menilai,dan memperbaiki..blablabla)) hrpnya nnt dat 'Bini' sedar akan tanggungjwb pd title 'wife kepada encik...' dan jg t'jwb kpd 'keluarga' dan plg penting kpd Suruhan Agamanya(tade agama yg suh si wife cheat husband dia kan ^_^').. dan point ke 2 nya,; adelah penting utk mangsa pengoratan(dalam kes ni, BF ida),, pon harus tau batas dlm melayan karenah org org macam si polan 'Bini Org tadi.. Kata orang doLu doLu... "Tepuk Sebelah Tangan Takkan Berbunyi.. Tepuk Air Di Takungan, Terpercik ke Muka Sendiri" hehe.. terserah!!

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea