Wednesday, June 13, 2012

pelik tapi benar

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:32 PM

salam & hai,

1) perempuan india bace novel melayu dalam tren. ni bukan kali pertama ida nampak, dan hari ni.. novel tajuk "suami yang ku benci" .ida pon ada beli novel ni kat umah. hehe.

2) perempuan berpakaian sukan..pagi-pagi jam 7.30..maybe tengah jogging. pastu die rehat kat taman. tengok-tengok tengah smoking. ayooo baik tak payah jogging, pastu kau smoke, sama jugak tambah penyakit.

3) yang ni tiap hari pon nampak. macam mane orang boleh tido dalam tren ek? diorang automatik akan sedar pulak bila dah sampai dan bila nak kena turun. magic. tido ayam ke ape?

4) ofis yang sangat menitikberatkan hal keselamatan. sampai budaya tu dah menular dalam diri staf die. tadi ade budak tarik ida dari bercakap telefon kat belakang pintu tu. alasan dia, nanti ade orang terlanggar ida. dia kata, dekat exxonmobil kalau ade insiden langgar-langgar nanti kecoh satu bangunan.

p/s : entry ni taip masa kat opis



4 KATA KAU:

RaraNajihah said... [Reply]

comelnyer blog~
plz follow my blog 2 ok ^^

shar90 said... [Reply]

no 3 tu sbb dia ade deria rse ke-6.... hehee xP

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

kalau ade issue safety memang kene dititikberatkan sebab industry mesti kene comply to safety even at admin office! :)

Alisya said... [Reply]

suka yg ke-3 tu..diorang macam tahu2 je kan?

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea