Saturday, June 2, 2012

layan hindustan sambil berangan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:55 PM
salam & hai,

dari zaman kecik lagi, hari sabtu, tv3 dan hindustan memang tak dapat dipisahkan. hari ni tibe-tibe mood ida nak layan hindustan.

tajuk dia "love aaj kal" .hero die ida kenal la saif ali khan.. tapi heroin die ida tak kenal.. mase dok layan cerita tu, ida rase muke heroin tu macam familiar la.. bila ida pikir-pikir.. rasa nya macam gabungan dua orang pelakun kat malaysia.. iaitu sheera ayob dan sari yanti. haahaa. tinggi tak imaginasi ida??
[ ni gambar heroin tu :  Deepika Padukone ]




 
[ ni pulak gambar sari yanti ]

[ dan ni pulak gambar sheera ayob ]

cuba korang compare gambar-gambar dari google ni..ada persamaan tak? ke mata ida yang rabun? =P haha.. tak tahu la tang mana yang sama...
bila ida google, nama pelakun perempuan tu Deepika Padukone. dia takde la cantik sangat, tapi die manis sebab ade lesung pipit... tapi tak leh lawan preity zinta punye la..

cerita ni tentang sepasang couple yang pilih untuk memutuskan hubungan.. pastu dah ade pengganti lain.. but at the end, diorang sebenarnya still tak boleh lupa kan kisah silam.. masa couple rasa nak putus bila berdepan ngan masalah... tapi bila dah putus dan bila dah berpisah, baru rasa saling mencintai. baru rasa hidup tak lengkap..perempuan tu siap dah kahwin pun , last2 baru die sedar die tak sayang pon kat laki die..ending mestilah 'happy ending' .. diorang bersama jugak akhirnya.

p/s : bila benda dah takde, baru kita terasa kosong.

1 KATA KAU:

CikMai said... [Reply]

ha ah laa..sama.... mcm sari yanti...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea