Saturday, June 9, 2012

cerita flashback (bangun lambat)

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:32 PM
salam & hai,

*entry ni ida taip masa kat opis hari semalam punya cerita. dah basi. tapi sebab dah taip, so nak post jugak.. tak kira! =p

hari ni ida tak tahu, ida buat magic ke, buat sarkas ke atau buat lawak. gila babeng la. hari ni bangun lewat nak gi kerje. biasa ida bangun kul 6 pagi.. tapi hari ni, ida terjaga pukul 6.45!!!dah la mase tu ade housemate dalam toilet tengah mandi, terpaksa la tunggu die siap. 

masuk je toilet terus bersilat, bersiap laju sangat2.. dalam kul 715 camtu ida dah kuar umah. kira nya macam lewat 15 minit dari biasa la... but then, I still manage to arrive at office on time. bravo! :)
 
berdebar sangat tadi tau.. jalan macam tak cukup tanah.. haha..ape kau ingat exxonmobil ni company bapak kau ke?? hari ke 3.. kau mc.. hari ke 5 nak datang lambat? ya ampun..
kira terrer la ida boleh sampai tepat masa..

[terpaksa betulkan mekap dan tudung kat toilet opis]

ida just skip beberapa benda je ..contoh:
1) masa mandi tak berangan
2) masa mekap skip eyeliner, eye shadow, mascara
3) lif dah ok, jimat masa tak payah turun tangga
4) masa jalan, tak stop beli kuih. jeling pon tak.
5) masa jalan pakai selipar kawin (rujuk gambar kat bawah).. tak payah pakai kasut lain..baru boleh pecut

[selipar kawin]

pengajaran :
1) malam hari, kena tido awal ..jangan berangan pikir menda lain
2) standby alarm lain.. alarm hp tu kadang2 gile dan tak fungsi.

ok itu aja nak update. jumpa lain kali. thx guys.

 

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea