Friday, June 29, 2012

event berjalan lancar! :)

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:44 PM

salam & hai,

alhamdulillah..selesai sudah tugas ida sebagai committee untuk '2nd quarter birthday celebration'.. fuh lega rasanya.. setelah seminggu bertungkus lumus. 
tadi last minit baru ida tau, bihun ngan kfc yang kitorang decide semalam, cancel last minit .. sebab nye bihun ramai orang taknak makan.. then kfc bucket agak mahal.. so, lastly kitorang buat makan dominos je. nyummy nasib sedap.. tapi sebab ida antara 4 orang yang organize, so kitorang bukan nye melantak gile2.. bile tengok orang makan, dah rasa berbaloi dah.

ha cakap pasal kek pulak, sebab ida yang ditugaskan untuk order kek.bajet untuk kek dalam rm 90.. tapi kitorang decide nak beli cake sense je, instead of secret recipes.. satu lebih jimat, due senang nak potong.. sebab secret recipes sangat lembut dan comot kalau nak makan kat opis dengan proper. kalau kat umah, lain la. wekss!
ok la.. tak larat nak cite panjang-panjang.cukup la tampal gambar kat bawah ni.. see ya later guyss















2 KATA KAU:

_NisaFuzi_ said... [Reply]

menarik gila combination colour belon tu !

Romeo Laut said... [Reply]

Erm.. Kek RM90. Kira ok la.

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea