Monday, July 2, 2012

KATIE HOLMES , TOM CRUISE finally OVER???

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:39 PM
salam & hai,

Dah lama pulak rasa tak update blog ni. em, weekend (semalam) yang happy plus seronok plus jatuh chenta plus gembira. haha.. cuma duit je tak banyak, so, tak boleh nak shopping.. insyaAllah weekend minggu ni boleh la shopping yeyy~ hopefully korang punye last weekend pon best jugak la.. same as me. ehehe..

pagi tadi dengar kat radio.. terkejut la pulak.. katenya katie holmes dengan tom cruise nak bercerai..sebab dah tak sefahaman lagi.. then, katie holmes nanti akan dapat bayaran dalam 47 juta... pastu die nak tuntut hak penjagaan the cutest one, Suri...fuh!! what a ssurprise!  kalau kata kisah artis bercerai berai ni, kat malaysia pon bersepah.. yang ida kisah nye, ida ni memang minat gile3 dengan katie holmes ni... sejak layan cite dawson's creek berpuluh tahun dahulu.. (haha berpuluh la sangat)...sebelum ni pon. ida pernah post entri tentang katie ni.. refer SINI.

walaupon tajuk die dawson, tapi ida suke joey ni dengan pacey.... not dawson! =p cute kan diorang?? hermmm....


I hate you for kissing me and forcing me to figure out what it all means, Pacey! And I hate you, Dawson, for forcing me to make a choice between our friendship and what I might have had with him. And I hate myself, I mean, I wish we could go back to the way it was, I wish I could take it all back, but I can't. Nothing is worth going through all No one person is worth this. - Joey "Show Me Love"

credit : dawson's creek fan page @facebook.



so, lepas ni boleh la sape-sape nak ngorat tom cruise ni. hehehe....  kalau nak tau berita, boleh google sendiri ye tuan tuan dan puan puan... sadis pulak rase..sobs!!diorang dah kahwin for about 5 years... gambar ni ida amik dari SINI.

1 KATA KAU:

lov-note said... [Reply]

erm btol2 rasa mcm diorg la psngn best coz dok setia dgn aman with ank dara yg chumel tu..

tp last2 nk bepisah jgk kn..semua psl pegangan agama yg blainan arus??? then psl tom nk ank daranya tu ikut agamanya..

blainan dgn agama holmes (kristian)

erm tatau la kn...nti yg kesian ank2 kn..huhuh

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea