Thursday, July 12, 2012

ini tidak adil.. bagi nya..

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:16 AM
salam & hai,

boleh tak nak tido sekarang and tanak pikir ape2.. 
nak cabut otak ngan jantung ngan hati jup.. taruk tepi =.=

ni status yang ida pikir nak update kat facebook. tapi pikir balik, baik taip dalam blog je.. haha.

hari ni ingat malas nak update entry, tapi kesian lak kat silent readers.. muahahha..(izan, kalau komen tu tak kire silent la sayang...weks!)

serabut la otak ni. kerja kat opis dah la menimbun. baru sebulan masuk kerja, so..speed sangat la slow ..bila la nak jadi expert ni.. huh!mahu kene tunggu 2-3 bulan baru expert kot?? ke 2-3 tahun?? gile ahh!


hm, kan best kalau ade orang yang tolong kita buat pilihan.. yang tolong pikir untuk kita.. tak suke la rase macam ni.. pastu hidup dalam serba salah je..dalam setiap perhubungan mesti ade yang beralah?yang kecewa?yang berkorban? cmtu ke? kalau tengok cerita dejavu kinabalu tu lagi sedih.. haha.. sian ke bazli..lelaki akan kecewa.. dan perempuan yang akan mengecewakan lelaki.. kalau cerita cinta macam dalam novel bagus jugak.. clumsy pon boleh happy at last point..

dah la.. ida nak stop kat sini dulu. selamat malam dunia.

p/s : unfair..vs selfish. but I just need someone that can be with me, that can take care of me.. forever..in every second..no need to be in front of me.. just be near me, beside me, deep inside my HEART. 


1 KATA KAU:

man said... [Reply]

perkara normal..
setiap pengalaman bermula dgn langkah pertama.

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea