Friday, July 27, 2012

body wangi

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:05 PM
salam & hai,

nak buat quick post saje! haha. semalam singgah bodyshops kat klcc beli shower gel papaya. sebab sekarang ade sales 50%. so, dapat la sebotol rm11. I like papaya . wangi. hari ni check email, rupanya bukan shower gel je ade diskaun 50%. banyak agi items lain.. boleh usha kat gambar bawah ni..

3 DAYS LEFT! 50% OFF ONLINE EXCLUSIVE
Product Image

Life Is Eau De ToiletteMoringa Body ButterSatsuma Body Butter


ni yang rasa nak gi serbu bodyshops esok ni! huhu!! lupa bagitau... promosi ni sampai 29hb je kot... ikot kat emel la! kalau tengok kat bodyshops aritu, sampai bulan ogos.. ntah la, ida pon konpius...kopak la duit. gaji bulan ni kene simpan untuk kegunaan raya la.. sobss..tak tahu raya nanti dapat gaji awal ke tak.. saya ni bukan nye keje gomen. 
cakap pasal raya , ada berita sedih.. tak tahu macam mana nak bagitau family.. raya tahun ni tak akan sama macam dulu2.. sedihnyeeeeeeeeeeeeeee


2 KATA KAU:

❤farahin izzati❤ said... [Reply]

beza uh, harga asal dengan harga promosi,

ridoma said... [Reply]

nk rasa sample bole..?

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea