Tuesday, July 10, 2012

a lover.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:55 AM
salam & hai,

malam tadi ida tido awal.sebab penat sangat kot kerja..biasalah hari isnin..permulaan minggu baru..kat opis dah setat rasa banyak kerja nak buat..dah takde istilah balik kerja sharp kul 5 petang.. huhu. nothing to update..just, kat opis hari ni ade budak baru masuk our team. yeyy! so, ida dah ade junior! haha. 

hari ni ida realize, lelaki boleh jadi seorang pencinta yang sejati. seorang yang sangat jujur and setia pada kekasih die.. but once, the girl betray him, he will not forgive them. forever i think..kadang2 kesian jugak dengar cerita perempuan yang buat jahat kat lelaki ni.. not all cases, lelaki yang curang. zaman sekarang, perempuan pon dah ramai yang main kayu tiga. bukan ape, bagi ida sendiri, perempuan ni cepat berubah hati. kami ni insan yang lemah, so bile ade orang yang bagi lebih perhatian, kita akan cepat beralih ke arah itu. tak perlu muka yang hansome macam aaron aziz, tak perlu orang yang kaya cam bill gates, just we need full attention. thats all. 


Because I also want for you to be happy. It's really important for me that you be happy. So I want you to be with someone, whether it be Dawson or New York guy or some man that you haven't even met yet. But I want you to be with someone who can be a part of the life that you want for yourself. I want you to be with someone who makes you feel like I feel when I'm with you. - Pacey "...Must Come to an End"


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea