Sunday, July 29, 2012

aku rindu, sayang kamu.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:53 AM
salam & hai,

update malam ni :

* layan rancangan awal lagi. artis jemputan erra fazira, anzalna, khir rahman
erra fazira - cantik macam biasa.sempoi, tak payah nak control cun. lepas tengok rancangan tu, ida terus bukak utube, rindu nak tengok sembilu zaman die ngan awie dulu. pastu sibuk nak google zaman erra masuk miss malaysia 1992. masa tu erra sorang je melayu, yang lain sume cina. last2 die menang. 
anzalna - cantik mekap je die ni haha. pastu nak control cun pulekk.. adoi. 
khir rahman - lelaki misteri, ada karisma and aura sendiri. tengok appearance die dalam spontan, kelakar gak mamat ni.

* cerekarama tak best. sebab cilok idea orang. cerita sebijik 'dalam mihrab cinta' ..so ida tak tengok sampai last.. ingat nak tengok, die ada beri credit kat cerita dari indonesia tu ke tak??tapi malas nak tunggu.. baik layan dalam mihrab cinta, ada dude harlino yang hot tu! plus asmirandah yang comei..

* tengok iklan kat tv.. nampak iklan 1 blogshop.. zahora.com.my.. terus google dan bukak.. usha nampak jam.. harga rm19.90.. teruss beli.. luak lagi duit dalam cimbclicks. hurm.

* pastu dari blogshop tu, usha blog lain pulak. jumpa satu yang best..harga boleh tahan. design sume comei.. try bukak sini tau! http://spade-tension.blogspot.com nice.


* tengok facebook pulak. fanpage zaraAmir (vanilla coklat)..katanya nanti ada telemovie sempena raya.. hehe.. 


ok la..tu je nak update malam ni. malas sebenarnye nak update.. mood bosan, tak de duit.. tak de mood nak shopping.. takde mood nak raya.. sume takde.. yang ade cume perasaan rindu. ok bye.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea