Saturday, July 14, 2012

sakit hati

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:49 PM
salam & hai,

blog tersayang, saat ni ida sakit hati sangat. nak mengadu kat blog boleh tak? huhu :( tak tahu nak cakap sedih ke marah.dah abes mencarut kat fb ngan kat hp..rase tak puas kalau tak carut kat blog sekali. :( uwa..ape la nasib.sepatutnye hari sabtu kuar merayap kat luar. dah janji dengan sorang ni, tapi last2 tak jadi lak kua. sebab gado..huh.
mals nak cite detail kat sini. yang ida tau, ida rase bengang sangat.hari sabtu bazir camtu je.dah la sakit hati.hopefully hari esok ida boleh tersenyum balik. :(
dah la, nak keluar cari makan SENDIRI. harapkan orang, tak boleh harap. sial kau. bye


1 KATA KAU:

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

sabar cik ida... tapi lebih baik meluahkan dari simpan sendiri..lagi sakit ati...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea