Thursday, July 12, 2012

bicara tentang setia

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:12 PM

salam & hai,

7.45 am
-rasa macam nak tukar kerja je. tak suka lalu kat klcc ni. banyak sangat tempat/moment yang buatkan ida teringat si dia. huhu. sadis.
-mase tengah sedih tu, lagu kat radio pulak lagu "butterfly" ost dejavu di kinabalu. perghh lagi la tacing. mata dah bergenang.. tapi tak boleh proceed nangis, sebab takot mekap rosak.

henfon ida tak banyak mp3..so, tiap hari akan dengar lagu sama je.
lagu wajib dengar tiap hari :
1) aizat-jerryfah
2) alif aziz-jangan ganggu pacarku
3) mojo-andai ku bercinta lagi
4) newboyz-bicara tentang setia


5) bondan-ya sudah lah
6) melly goeslow-butterfly
7) drama band-cerita dia
8) farique nadzir-hanya ku cinta kau seorang
9) hyper act-harapan
10) kosong-najwa latif
11) nirwana band-sudah cukup sudah
12) sleeq&najwa latif -untuk dia
13) suki-terlalu mencintaimu
14) justin timberlake-summer love

cuba tengok lagu no 4 tu. hehe. dulu zaman sekolah memang fanatik gile ngan tomok and newboyz. sekarang tomok dah jadi bapak orang pun.. tapi lagu die still layan..

tapi lagu tu, cam perli orang je.. sobs.. terase pulak. huhu~ 
*berbicara saja tentang erti setia, sedangkan kejujuran di hati tak pernah ada.."

[newboyz ahli asal]

cakap sal newboyz kan, baru-baru ni terkejut dengar cerita one of the member, zack..didakwa terlibat dengan kes dadah..kalau sabit salah, boleh kene hukuman gantung. fuhh... terkezutt dengar..sabar je lah..kalau ikot kan, zack ni bukan ahli asal newboyz..tapi peminat2 newboyz mesti kenal die ni.. kire mamat jambu jugak la.. sape yang tak tau cerita boleh usya kat sini

dengar artis terlibat dengan dadah pon boleh terkejut dan rasa sedih, inikan pulak kalau kawan sendiri..kawan rapat mase sekolah..hopefully semua yang berlaku ada hikmah dan mintak di jauhkan lah dari benda yang tak elok. amin.

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea