Wednesday, July 18, 2012

berakhir sudah kisah ameera dan awang

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:29 PM
salam & hai,

nak buat quick post je ni. malam ni ade 2 cerita episod akhir..friday's i'm in love kat tv9 pastu sambung lak ngan ameera tv3.

nak komen skit sal Friday's I'm In Love.. cerita tu best sepatutnye. every week ida tengok. tapi ending die ni agak kureng la. slow. maybe sebab die buat 2 jam kot. pastu banyak sangat watak si nabila huda tu. hm boring bak kata housemate ida .ending pulak memang dah jangka, awang akhir nye bersama dengan nisha. tak surprise langsung pon. part lawak ade la jugak. boleh la daripada zero.
 [happy ending awang & nisha]

sal cerita ameera lak, setengah jam yang memang cukup mendebarkan.. macam2 ending yang kitorang teka.. tapi memang tau, akan ade yang mati, cuma tak konpem sapa. last-last terjawap jugak, ziela ngan amir yang mati. hurm. ending yang sedih and touching.. tapi bagi ida, best! tak semua cerita kene ade happy ending. macam real life jugak kan? so.. ok la tu.. lain dari yang lain.. hero mati.. cuma dapat banyak feedback, semua cakap polis masa ending tu ntah ape2.. pastu pak berahim dah overshadow amir sebagai hero .. haha.. layan je la..
 [ we gonna miss u]

esok last day kerja untuk minggu ni. jumaat InsyaAllah ida balik umah.. nak sambut 1 Ramadhan kat kampung. hehe. nanti update lagi ye. selamat malam.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea