Tuesday, July 17, 2012

saya sayang awak walaupon saya tak cakap.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:20 PM
salam & hai,

kalau kat dunia ni ada 7 benda ajaib.. rasa nya kena tambah lagi 1.. benda ajaib no 8 ialah : bila ida pandai pujuk orang. seriously ida memang tak pandai pujuk orang. ataupon tak suka. takde bakat. ok? harap anda paham and noted tentang benda ni..so, kalau anda rasa nak kene pujuk, anda tunggu la menda ni masuk dalam senarai 8 benda ajaib dalam dunia. huhu~ kesian.
im sorry! 

bukan saya nak buat perangai, tapi kalau saya takde mood, saya memang tak suka orang call saya. saya tak suka gadoh by call. saya prefer SMS je.. nak tunggang langgang pon, biar ikot msg je...pleaseeee~~ kalau awak call jugak, nanti saya mesti tak bercakap... itukan membazir nama nya. hurm.

for me, life is not really complicated... but love story is even more complicated. haiiyaaa...macam mana lelaki boleh kahwin banyak-banyak tu ek? terrer betul die handle rumah tangga. orang yang belum kahwin ni, jangan cakap nak handle rumah, tangga pon belum tentu boleh handle.. =.= dah la ida winda tak payah nak merepek merapu lagi. jum ready tengok cerita ameera.. esok episod last. dan esok jugak episod last untuk cerita friday's i'm in love. can't wait. good night sweety.


2 KATA KAU:

вʋввℓɛ ρσρƨ said... [Reply]

hahahaa :) sama2. hana pun xde bakat pujuk memujuk nie.. siyes. tak pandaii

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

aishh...akak pun same la ida..susah bebenau nak pujuk orang..biarkan orang tu duk diam2 dulu pastu baru terhegeh-hegeh nak call die..huhuhu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea