Thursday, June 7, 2012

kenapa saya happy hari ini?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:42 PM


salam & hai,

hari ni ida sangat hepy. senyum sorang-sorang kat opis ngan kat dalam tren. people ask my why?.. I said "ada laa"..ada banyak sebab sebenarnya.. tapi ida nak share kat my beloved blog je.. so sape yg bace die tahu la..why i am so happy today. hehe.

antara sebab-sebab ida hepy arini :-
1) alhamdulillah, lepas beberapa hari tak sihat.. semalam dah gi klinik, so hari ni macam dah fully recovered. syukur :)

2) semalam mc.... thx Allah, bile datang opis tadi supervisor ngn Team Leader tak marah pon. dan tak banyak tanye. :)

3) hari ni ida baru confirm ngn team leader, yg ida punye off day permanently on weekend every week! yeyy!! totally ohsem!! :)

4) dah dapat pc and laptop hari ni.

[ encik ini sangat baik. hehe..]

5) ade someone yg 'temankan' ida dari pagi masuk kerja, sampai balik umah..sampai tidur actually. thx awk :)

6) hari ni tegur ramai orang kat opis. ramai dari semalam. hehe. progress yg baik.

7) hari ni hepy.. so lepas kerja siap jalan2 kat dalam klcc. cuci mata..

 [ lalu depan kedai ni tadi ]

8) hari ni tak rasa lapa dan mengantuk.. which is very pelik. ida just makan roti je kat opis tadi.

tu la serba sedikit yang ida nak share.. next entry cerita lagi ok. nak gi makan. bye2
p/s : jangan lupa kul 930 tengok ameera tv3..pastu tengok semanis kurma :)



2 KATA KAU:

siti_naqiah said... [Reply]

nice progress..alhamdulilah awk da sehat :)

DAIRI FARISHA said... [Reply]

jemput join segmen Farisha : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/blogger-ada-facebook-tolong-like.html

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea