Saturday, June 2, 2012

suka lawak zizan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:32 PM

salam & hai,

Rasanya belum terlambat untuk ida ucapkan tahniah beribu ribu lemon tahniah kat Zizan sebab menang Super Spontan malam tadi. Zizan bawak balik hadiah wang tunai rm100 000 beserta sebuah toyota camry. peratusan zizan dengan johan berbeza 1% je masa last sekali die tunjuk kat audience. ingat kan, zizan dah kalah.. tapi ternyata rezeki dan nasib masih berpihak kepada zizan. congrate bro! U really deserve it! suka sangat segmen akhir laguku untukmu. zizan rap memang terbaik . hehe. 

cuma ida tak berkenan sangat waktu sesi penyampaian hadiah. memang la rancangan ni konsep die spontan, tapi bab sampai kan hadiah tu kena lah lebih formal dan tersusun. ni tak, hos tu siap boleh gelak kan peserta yang dapat saguhati contohnya suhaimi, ropi dan rahim. lagi satu, ida tak berkenan jugak masa kak diba kita dok himpit-himpit amir. dah la amir tu kecik.. ye pon , awak tu perempuan. tak manis la buat macam tu.. lebih-lebih lagi rancangan tengah live. budak-budak pon ramai yang tengok super spontan. ade episod sebelum ni, amir siap cakap lagi "batal air sembayang saya" dalam joke... but then, still nampak sangat die tak suke diperlakukan sebegitu.

[ni gambar ida printscreen dari twitter zizan je]

[yang ni pulak dari twitter aaron aziz. memang terbaik laaa]

lepas ni mungkinkah ada lagi super spontan musim ke dua? mintak-mintak ade kumpulan sepahtu yang join. mesti lagi terbaik. hehee..

p/s : tak sabar tunggu filem bohsia 2. jalan kembali. ade zizan berlakun.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea