Sunday, June 3, 2012

cara nak lupakan bekas kekasih (part2)

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:19 PM
salam & hai,

tuan belog agak tak berapa sihat sekarang ni. haha. demam terkejut kot. sebab esok first day nak report duty kat new office.
nak sambung sikit tips semalam. ok kalau dah berjaya delete nombor telefon die dari phonebook dan jugak dari ingatan.. kita proceed ke tips seterusnya..

tips no 2 : remove / block dari facebook.
kalau ade twitter boleh unfollow sekali.. kalau ade blog pon sama. hehe. ade berani??

tapi kawan ida cakap, die dengar topik kat Hot FM, kalau dah putus, jangan remove FB sebab nanti, bila dah baik semula, mesti malu nak add balik. ade betul jugak tu.. tapi kalau betol-betol nak lupakan EX.. ni salah satu tips yang harus korang follow. ;)

to be continued.

2 KATA KAU:

Ernie Widhyharti said... [Reply]

cara remove2 ni terbukti berkesan utk saya. hehe

Nama Saya Ernie Widhyharti

Cik Siti Hajar said... [Reply]

saya putus waktu maghrib... masuk isyak je, terus unfren.. saya x blok.. hahahaha... panas hati punye pasal.. tp now, dah xde menda pon..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea