Thursday, June 28, 2012

akaun kena block

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:09 PM
salam & hai,

Fuhh, 2 hari tak online, rasa macam 2 tahun. dengan facebook tak berjenguk. dengan blog tak berupdate. kisahnya broadband u-mobile ida telah dipotong buat kali keduanya untuk bulan ni. syabas! alasan, sebab ida banyak bil yang tertunggak. haha. itulah padah kalau suka bayar suku-suku..alamatnye kene tunggu gaji la, baru boleh bayar bil. ini pon ida online gune wifi apartment ni.. rm10 untuk 3 hari.. slow motion gile line..nak berblog pon susah.

em, minggu ni agak busy. terasa cepat gile mase berlalu. esok dah hari jumaat. OMG!
kat opis sibuk ngan kerja. plus, kat opis esok akan ade party untuk celebrate besday.. start dari bulan 3 until 6.. maksudnye ni 2nd quarter punye la. ida pulak terpilih untuk handle event ni, mewakili team ida. so, ade 4 team.. ade 4 orang la yang handle event ni.


kitorang handle and plan dalam masa seminggu je tau... boleh kata tiap hari ade meeting..balik lambat.. kene survey itu dan ini. tapi yang paling best, mase discuss tu, diorang accept my idea! yeyy.. satu, about the gift... besday present untuk the 'babies of april, may and june'...hadiah nya tak nak cerita sekarang...secondly, my idea untuk buat ala-ala cabut undi.. masa upacara bagi hadiah nanti....and third one, my idea untuk order bihun kat kafe opis.. hehe...em,hopefully tomorow.. everything will go smoothly. amin. apa2 pasal event tu, next entry ida akan update ok?.. see u..

1 KATA KAU:

Ietams said... [Reply]

kalau akak dah sangap dah tak boleh online bagai.

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea