Sunday, June 3, 2012

cara nak lupakan bekas kekasih

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:08 AM
salam & hai,

malam ni sebenarnya tak tahu nak update tentang apa..dah la hati tengah serabut ni.. sebab esok dah kene balik KL.. lusa dah setat kerja.. first day kerja tempat baru..macam-macam perasaan ada. huh!
tengah layan mata nak tidur ni, tibe-tibe teringat sesuatu.. lebih tepat.. seseorang. betul ke cinta pertama takkan boleh kita lupa sampai bila-bila? macam mana kalau cinta pertama kita tu dah kahwin, dan jadi laki orang? ini contoh ye. takde kene mengena dengan miss luvida atau ida winda. huhu~

tips untuk lupakan bekas kekasih senang je.... no. I... buang je nombor telefon die... buang tu maksud nye delete dari phonebook la...

 
 
tapi kalau dah memang hafal tu, camne nak buang dari ingatan? takkan nak format otak pulak.. haishh...kalau tips yang senang ni pon tak boleh nak buat, tak payah la nak cerita pasal tips yang lain. haha.. 

to be continued.

5 KATA KAU:

Romeo Laut said... [Reply]

cari jalan untuk hilang ingatan. hahah. kalau ikut logik kebiasaan, payah nak lupa. tak akan ada cara yang betul-betul boleh lupa. kot kalau makan semut sampai ingatan langsung lemah gila, tak tau la plak.

LuVidA^^ said... [Reply]

haha nice komen! like

SI KECHEK MESSY said... [Reply]

bak kata orang
kekasih baru akan dicintai
kekasih lama tetap di hati
ewahh.
heheh :)

NadNod said... [Reply]

haha. setakat ni berjaya jugak lupakan nombor ex. tu amik masa yg sangat lama :P

Nelly The Strange said... [Reply]

nombor ex memang mek masa yang lama . mana tak nya , dulu hafal kemain . now , dah lupa nombor dia ! hahaha

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea