Monday, June 25, 2012

ok, saya rindu opis lama.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:48 PM

salam & hai,

ida baru lepas makan. alhamdulillah, kenyang..nak update sikit untuk malam ni.
pada sapa yang tak tahu, ida baru je masuk minggu ke-4 kerja kat opis baru.. sebelum ni ida kerja ngan vads selama 1 tahun setengah.. itu first job ida after grad.. memang banyak sangat pengalaman pahit manis yang ida timba dari sana.

[gambar google]

kat sini ida nak list kan, beberapa perkara yang ida rindu mase kat opis lama ..antaranya :
1) of coz la rindu kawan2..
2) rindu nak bangun lambat..sebab dulu, ida biasa masuk shif kul 12.30 tengah hari. haha..
3) rindu nak cuti hari biasa.. sebab boleh rilex time orang lain kerja.
4) rindu nak cuti couple sampai direct 4 hari.. terbaik la.

[my workstation]

5) rindu nak jawap call..bersembang dengan customer yang macam2 ragam.
6) rindu nak keluar meal break. tu la masa yang di nanti2..



7) teringin nak pakai baju department. haha..rm60 beli.. sekarang simpan je buat kenangan.

itu la serba sedikit yang ida rindu. ape-ape pon kenangan kat vads memang akan menjadi salah satu kenangan manis dalam hidup ida..nanti ida update lagi. bye2.

p/s : rindu GBS ngan GUA.


4 KATA KAU:

JeeMacey said... [Reply]

rindu building nie,rindu ikan keli,rindu keropok leko,rindu mee goreng...rindu semua lah....

elyna mirsada said... [Reply]

g ler jenguk lau wndu..hehe

miss Fyqa said... [Reply]

kenangan lalu buat kita rindu.. hee~

visitme@FaTiN cOrNeR said... [Reply]

slmt bekerja kt tempat baru! hehe..

knp taun nie syud tak keluarkan novel eh? haritu dekat bookfair pwtc xjmpa pn novel syud..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea