Wednesday, June 20, 2012

jiwaNG taiko

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:12 PM
salam & hai,

berjumpa lagi dalam rancangan mari membebel versi ida winda.huhu~
merujuk entri sebelum ni : klik SINI . (rujuk no 4)

ida ade cakap pasal "saya ada agama, sebab tu saya jarang tengok wayang"
ayat ni keluar dari mulut seorang hamba Allah ni(lelaki). kalau awak baca, mintak maaf ye, saya guna statement awak untuk quote dalam my blog. :)

ida : awak dah tengok ke cerita tu? (jiwa taiko)
orang : tak tengok. cerita tu ade unsur sex kan. saya tak suka.
ida : err tak de la sex sangat
orang : tapi ade la jugak kan? saya ada agama, sebab tu saya jarang tengok wayang.

pastu ida cam sentap lak..ida cakap..
"so orang yang tengok wayang ni tak de agama la??"

huhu. cerita tu memang la label die 18. so yang bawah umur jangan bagi tengok.. memang ade unsur yang tak baik.. banyak adegan peluk..taiko nye ke mana.. jiwang yang lebih. memang ida tak puas hati betul dengan cerita tu, ntah ape-ape. frust je.. padahal ida memang tunggu karya osman ali (sebelum ni cerita ombak rindu and anak halal).. anak halal is one of my favourite movie.tengok banyak kali pon tak jemu.. tapi jiwa taiko ni, meleset. nasib baik la ade diana danielle, bront ngan beto. I like diorang sume.
p/s : bukan nak under estimate filem sendiri.. try to support, but then, hasil die tak memuaskan. just my opinion. ade yang dah tengok tak?
p/s 2 : sorry awak.. bazir duit awak tengok cerita ni. hurm.
 

2 KATA KAU:

Sey-jii Ha-fiz said... [Reply]

otak sempit. seks sahaja yg beliau nampak dalam filem. lama2 diri jadi paranoid dengan seks. irony. kunun tak minat seks.

ELeEa said... [Reply]

ada tgk preview cite nih n baca sikit sinopsis...tp err...xbest mana eik dear? ... =)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea