Wednesday, June 6, 2012

(berjaya) pergi klinik sorang-sorang

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:13 PM
salam & hai,

setelah beberapa hari bertahan, akhirnya hari ni ida give up. ida terpaksa jugak rest kat rumah. dan amik MC. padahal baru hari ketiga masuk kerja kat opis baru. hm, pada kawan-kawan kat vads yang kenal ida, mesti tahu.. ida ni bukan jenis yang suke MC tau. kerja dengan vads setahun setengah, ida just amik MC 1 hari je.. tu pon sebab suspect demam denggi. percaya tak?? hehe.

dan hari ni jugak, first time ida pergi klinik sorang-sorang. wow.. sila berbangga ye. haha. bila masuk jumpa doctor tu, die cakap hidung ida yang mancung ni ade problem (mancung la sangat). ada resdung ni, sebab tu selalu selsema.. nanti akan effect dapat demam la.. so die cakap, jangan minum ais.. banyakkan minum air masak.. makan ubat dan berehat...klinik ni bukan klinik panel company ida.. so ida bukan boleh claim pon.. hm... tak pasal-pasal abes rm 41. kalau makan mcD dah boleh makan 3 kali kot.. sobs! 


bab klinik panel ni kan.. tak faham la.. kalau kata orang tu sakit teruk, nak gi klinik pon tak larat, takkan la nak kene jugak by hook or by crook cari klinik panel kan?? tak munasabah la... dah tentu2 klinik panel tu bukan ade bawah rumah die.

one more, lif kat rumah ni still tak ok lagi. kaki ida sakit 3 hari kene turun tangga dari tingkat 12. nasib la, time naik boleh gune manual..balik dari klinik ida beli minyak panas. tadaa!!

minyak panas cap kuda I.. kau ada?? motif sangat nak kuda I.. ade kuda II atau III ke?? hahahha....

p/s : MC dapat 1 hari saja.... uwaaa.... esok kejeee :(


2 KATA KAU:

Cik Zai said... [Reply]

Wow tingkat 12!!!!!!!!! boleh pengsan naik turun tangga tinggi macam tu...

Izzati B.K said... [Reply]

get well soon ida =D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea