Sunday, June 10, 2012

rasa nak kawen jugak

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:32 AM
salam & hai,

ni cerita basi jugak ni. hari jumaat punya cerita.. tapi ida nak share jugak kat blog .. (untuk cik nuyu bace)

balik dari kerja kul 5 , ida terus gerak pergi kl sentral pastu amik komuter heading to umah BFF mariam. akak sulung die akad nikah hari ni..lepas asar tapi ida tak sempat la tengok.. just datang nak raikan majlis.. sebab malam ade buat makan-makan sekali dengan akikah anak buah mariam (adelia yg comel). 

dari kl sentral ida kene stop kat stesen UKM..ni first time ida naik komuter sorang2 oke! tak tau la kenapa sangat semangat kali ni nak pergi kenduri orang. hehe. :D
dalam pukul 6 lebih, dah sampai kat stesen UKM, pastu akak mariam yang 2nd dah tunggu nak amik ida..sampai umah, terus mandi, bersiap and tukar pakai baju kurung.

[ ok chubby..lantak lah]

 [hantaran + mas kahwin + cincin]

[pelamin]

 [ kek yg sedap]

malam lepas dah makan, lepas majlis dah abis, ida ngan mariam tidur kat umah kakak mariam yg 2nd tu.. umah die dekat ngan area umah kenduri. malam harus la tido tak lena sangat, 1) sebab tido kat umah orang. 2) sebab takde bantal mucuk. hahaa. esok nya bangun pukul 830 pagi.. bersiap mandi sebab hari ni (sabtu) dah janji dengan kawan2 opis lama (vads) nak pergi kenduri wani kat k.klawang , n9..

mariam hantar sampai kat stesen UKM, pastu ida kene berenti kat stesen kl sentral.. then amik LRT sampai stesen taman bahagia.. sebab balqis dah tunggu kat situ.. member2 janji nak gerak dari KL ke n9 dalam kul 11 camtu.. ida dah timing masa cantik dah.. tapi tak tahu lak, komuter tu delay... ya ampun.... tensen gile dalam ktm tu.. sebab ida takot kawan2 lama tunggu ida.. mase dalam ktm tu nasib ade hiburan tau.. sebab ade sorang mamat comel haha..tak nak cite ape yg ida buat ngan mamat tu.. nak tepek gambar curi je..weee~

[dia yang pakai cap]

ok.. next entry cite pasal kenduri wani pulak.. bye2
p/s : sorry nurul.. ida memang takde amik pix pengantin... tunggu kat fb mariam ek... :)


1 KATA KAU:

Anonymous said... [Reply]

hehe... macey ida.. xde pong lg gmbr kakak mym kt fb..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea