Tuesday, February 14, 2012

salman khan yang HOT

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:57 PM
salam sayang

How's your day guys?? Hari ni ida cuti. So duduk rumah je.. Kemas dapur, cuci toilet, basuh kain..nasib pinggang dah OK cket.. kire exercise la tuh. Lepas dah penat buat kerja, masak megi. Pastu mandi solat.. then ingat nak online.. tapi wifi tak connect dari pagi tadi. Tak tahu nak buat ape, belek lappy jumpe cite hindustan.
My faveret actually. " Har Dil Jo Pyar Karega " .


Cite hindustan mane yang tak sedih? Yang tak buat kite nangis? kecuali cite hantu. Hehe. Cite ni pon same. Dah banyak kali tengok, still jugak nangis sampai bengkak-bengkak mate. =.=!


Cinta perlukan pengorbanan. Macam mane due orang sahabat baik (pooja ngan jhanvi) boleh tersuke dekat sorang lelaki. At last, sorang kene berkorban la. Hm tibe-tibe terpikir, kalau dekat dunia luar, tak tau la.. ade ke orang yang baik nak berkorban untuk cinte.. kenepa tak fight for your love?? huhu~~

rani mukherjee.. memang cantik kan?? suke suke suke..

tapi preity zinta pulak comel... last-last salman khan dapat kat die.. hehehee..



p/s : jup lagi nak kuar pergi UM ade teater.. adik ida berlakun same.. untuk kolej die.. nanti ida update story.


6 KATA KAU:

Mizz ErMa said... [Reply]

alamak..da lama xtgk cite nie, da lupa macam mana jalan cite dia..hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

salman khan nk jadi penyanyi.. die dtg ke mumbai. tbe2 die selamatkan rani dari kene langgar ngn keretapi. then, kat hospital sume fmly ingat salman ni suami rani. salman stuju je blakun jd suami rani sbb nak penuhi impian jd penyanyi. (family rani ni org tername banyak kabel).. konflik dtg bile kwn baik rani, preity znta dtg.. and suke kt salman jugak. salman ngan priety mmg inlove.. last ly, rani dpt tahu.. and berkorban utk preity znta.

faiz fakhirin said... [Reply]

minatnya industan...hehehe

Mr.Clive said... [Reply]

pretty zntaaaaa! hotttt! wwwwhuuuu!

LuVidA^^ said... [Reply]

boleh tahan la... tp pelakun dulu2...yg skrg x knl dah

LuVidA^^ said... [Reply]

ahakss!!! gatai

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea