Wednesday, February 15, 2012

Jiwa Taiko Filem terbaru Osman Ali

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:00 PM
salam sayang,

Dengar-dengar pertengahan tahun ni, osman ali nak kuarkan 1 lagi filem. Ala, osman ali yang femes ngan cite ombak rindu tu la... Ida memang suke suke suke filem osman ali yang terdahulu.. anak halal! tengok banyak kali pon tak puas. eheheehe.. Yang akan datang ni tajuk die jiwa taiko.. kompem gi tengok ni!! cite ala-ala kl gengster tau.. pelakon pon boleh tahan ade remy ishak, bront palarae.. diana danielle.. ramai lagi la.. ida suke bront palarae <3 best!

pix kredit kat FB jiwa taiko.

Jum tengok trailer die. Nice la jugak.



7 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

huhu...setailo pelakon2 dier...mcm best

Faiz Jamaluddin said... [Reply]

remy ishak jadi gangster jugak? wah, ada bront palarae pulak tu. mesti best!

salam singgah

myravea said... [Reply]

Hye dear, berminat untuk tempah header?

Kalau berminat, boleh discuss dekat fb myra atau email yek :)

https://www.facebook.com/myravea

myravea@yahoo.com

LuVidA^^ said... [Reply]

kan?? kite suke gak pelakon die. nmpk cm best

LuVidA^^ said... [Reply]

salam2. yup.. me suke bront! ;)

LuVidA^^ said... [Reply]

header kite x cumel ek.. =.= hehehe... berape la harge tu ek..

Anonymous said... [Reply]

Page jiwa taiko dah di tukar kepada https://www.facebook.com/OfficialJiwaTaiko

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea