Tuesday, February 14, 2012

Beto Kusyairy ade bini? Melepas!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:00 AM



salam sayang.

Kat opis macam biase la. Mesti tiap-tiap hari bukak paper online. Kat pc ida plak, boleh bukak harian metro je. So tadi bace, jumpa la artikel sal pelakon yang kini meningkat naik .. Beto Kusyairy. Ida suke jugak mamat ni. Cara die berlakon nampak cool dan bersahaja. Muke die maybe tak sehensem aaron aziz tapi ida rase die ada aura die sendiri. Tapi yang frust nye tu, baru tahu rupe nye die dah 4 tahun kawen. sobss~~~ motif?? kalau die tak kawen pon, bukan dapat die pon kan =.=


Adik perempuan ida memang tengah crazy ngan si beto ni. Adik yang ajar ida tengok cerita pelangi kasih (selasa-khamis 1030 mlm) kat tv3. Tapi dalam cite tu sakit hati tengok watak Beto. Bercinte ngan nabila huda, tapi kawen ngan puteri sarah sebab nak kejar pangkat. Geram je! Huhu.

credit pixca : www.hmetro.com.my



19 KATA KAU:

iedchan said... [Reply]

hehe baca gak berita ni semalam...heheh..melepass laa kan

Mr.Clive said... [Reply]

awalnyerrr da hapdet blog....hahahah XD

madammondoq said... [Reply]

lebih kurang je muka diorang laki bini kan? cam adik beradik!

faiz fakhirin said... [Reply]

saya lebih sukakan neelofa...hahahaha

LuVidA^^ said... [Reply]

ngeeee!! tu la... baru nak feeling2... =p

LuVidA^^ said... [Reply]

auto post haha

LuVidA^^ said... [Reply]

ye ek.. bini die cm chinese-look cikit

LuVidA^^ said... [Reply]

me too!!! sgt2 suke

MawardiYunus said... [Reply]

ada jodoh xkan kemana

Azuan said... [Reply]

laki leh kawen 4...hahaa

~ariFFin~ said... [Reply]

pelangi kasih tak bes

LuVidA^^ said... [Reply]

jodoh ngn sape?ehehee...

LuVidA^^ said... [Reply]

woho!!! suke ek bab ni..

LuVidA^^ said... [Reply]

bes jugak la! =p

~ariFFin~ said... [Reply]

ye ke..kalau cm tu..nak makan la pelangi kasih..sebab die bes..hihihi

LuVidA^^ said... [Reply]

hahaha jahat!!! weksss!!!

miss faten said... [Reply]

Wahh,
dah kahwin rupanyaaa ! :)

LuVidA^^ said... [Reply]

x sangke kan?? =p

Suspek Utama said... [Reply]

haha..adoi..ramai kot yg frust sbb beto no dh berpunya..tp xpelah, kita terus ja sokong dia sbb bakat yg dia ada..bkn sbb dia single-mingle or double..hehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea