Saturday, February 18, 2012

neelofa si cantik manis

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:00 AM

salam sayang,

sape kat sini suke neelofa?? oh same la kite!! ida rase die sangat cantik, comel, cun, menarik, terbaik, DLL. hahaha. suke tengok muke die. sekarang ni nona musim baru pon, ade neelofa and fafau jadi hos kan? sebab tu ida dah terminat nak tengok nona. ;)

serba sedikit tentang neelofa :

NAMA PENUH: Noor Neelofa Mohd Noor
TARIKH LAHIR: 10 /2/ 1989
TEMPAT LAHIR: Pasir Mas, Kelantan
KELUARGA: Anak ketiga daripada sembilan adik-beradik

PENDIDIKAN: Ijazah Pemasaran & Perniagaan Antarabangsa Kolej Universiti Sunway

PENCAPAIAN: Juara Dewi Remaja 2010
FILEM: Azura 2011, King Kapcai, S.A.M, Lemak Kampung Baru

DRAMA: Kasih Najiha, Kitab Cinta, Tahajjud Cinta, Pusing Raya
PENGACARA: Paparazi (Tonton TV)

JURUCAKAP PRODUK: U2 Watch

IKLAN KOMERSIAL: Nokia, Celcom, Safi, Fair & Lovely, Bank RHB, Mee Sedap, Bank HSBC, McDonald’s


Neelofa ni jugak, dengar kate pandai design kasut.... best nye kalau die tolong design kan kasut untuk ida.. nyum3....


oh ye, tadi mase nak gi opis... tiap hari ida mesti akan singgah news.com untuk beli vitagen.
vitagen kan bagus untuk perut (konon-konon la)... pastu... kat situ ade jual banyak majalah... ida nampak rapi... keluaran 15 februari..cover depan gambar neelofa... cantik gile gile u olllssss....ida tengok harge die rm 4 je.... terus ida beli.... ni first time ida beli rapi semata - mata sebab cover die neelofa.


kadang-kadang rase macam lesbian lak bila suke tengok perempuan cantik. huhuu... macam mana la kalau lelaki yang tengok kan?? kite yang perempuan ni pon, dah macam nak crazy.. tadi kat galaksi tv 9.. ade neelofa jugak... die cite gosip ngan hans isacc.. tapi neelofa cakap, diorang kawan je... bukan ade pape....

ni pix family neelofa... dapat dari forum.my
comel-comel kan sumer??? yang kawen tu akak sulung die kot.. hehehe...

p/s : tak salah menghayati kecantikan makhluk ciptaanNya.
p/s : ade sesape dah tengok azura versi baru tak?? besss ke???

2 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

mmm...bolehlahhhhhh kahkahkahhh XD

Gen2Merah said... [Reply]

neelofa memang cantik.. saya pun suka dengan renungan mata dan senyumannya.. ehehehe.. sayang nya dia salu pakai2 sexi... (",)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea