Thursday, February 9, 2012

Oh Kenangan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:35 AM


kredit gambar sini

Luvida patot buat blog baru la.
Tak patot sambung blog ni.. tapi luvida sayangggg blog ni. Huhu~
Bila baca entry lame-lame banyak sangat kenangan.
Mereka yang dalam kenangan tu ade yang dah jadi laki orang & tunang orang.
So sad.
Sometimes, i missed them. SOBSSS~~

6 KATA KAU:

kakchik@ella said... [Reply]

Kenangan .. mmg tak bisa kita buang, kak dik.

LuVidA^^ said... [Reply]

yup... betol tu... bia la kenangan tu tersimpan je dlm memory..hihikkk

Mr.Clive said... [Reply]

asal nak wat blog baru pulak?ok per ni...jgn la cedey cedey...caiyok caiyok!

LuVidA^^ said... [Reply]

sbb blog ni byk sentimental value.. kwang3!
tapi mmg mls plak nk buat blog baru n stat from zero.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said... [Reply]

yang dah berlalu tu biarkan berlalu ..simpan je jadi kenangan ....

LuVidA^^ said... [Reply]

baiklah! sobsss

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea