Sunday, February 19, 2012

jujur aku dayus | beli u-mobile

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:07 AM

salam sayang,

sape layan cerekarama malam ni? jujur aku dayus. serius cite ni best. firstly, sebab pelakun utama die beto kusyairy.. and then ade nora danish n irma hasmi..cite ni kalau tengok separuh je, mesti tak paham. kene tengok until last point baru paham.. nice one! bukan macam typical malay drama/movie... sebab kite tak bole predict what will happen next. :)


hari ni ida cuti. tadi siang kuar pegi mid valley. ade IT fair.. ida beli braodband. u-mobile.. hopefully tak mengecewakan la.. ida beli yang monthly rm 48 tu..

lepas tu, sejak balik dari danau kota semalam, teringin lak nak bela sugar glider.. kat danau ade jual.. petang tadi ida ade surf pasal suggie ni...


die very manja kan?? tapi mahal la.. sekor dalam rm250..ade sesape bela sugar glider tak?? boleh la share pengalaman..katenye binatang ni tak boleh hidup lonely, kite kene selalu main dengan die.. sebab die boleh mati sebab kesunyian.. huhu~~

ok la.. nanti cerita lagi :)


6 KATA KAU:

Amoi Farah said... [Reply]

walaupon tengok separuh jalan cerita jujur aku dayus tapi boleh paham and menitik-nitik air mata huhuh

Mr.Clive said... [Reply]

mcm hantu aje rupa binatang tu... +_+ hahaha

LuVidA^^ said... [Reply]

kalau tgk dr mule.. mmg x kn fhm.. hehee sbb die soh kite pikir2...dah ending baru phm

LuVidA^^ said... [Reply]

die comel la. mate besar =)

Mizz ErMa said... [Reply]

best ke cite jujur aku dayus tu? sy xtgk pon..hehe wah, mahal jgk yer gliter tu..

haslina said... [Reply]

salam dear.

serius kan citer itu sgt-sgt best.

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea