Tuesday, February 14, 2012

bantal tungku? mane nak beli ek?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:18 AM
salam sayang,

today is valentine day! haha. so?? motif??
hurmm... actually badan ida sakit-sakit la.. lebih tepat lagi, pinggang sakit-sakit.. dah 2-3 hari dah.ingat kan die hilang sendiri, tapi tak pon. :( tak tahu nape.. tak kan sebab banyak sangat duduk? abis tu... kene berjalan ker?? dah kerje kat opis 8 jam kene duduk depan pc.. nak buat cm ne?
so esok rase macam nak gi cari salah satu dari benda-benda ni.sebab esok cuti.




p/s : which one is better?? gambar kredit encik google.com



8 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

aiyok aiyok...org tua org tua...hehehehehe

anyway, search jer clive einstein facebook kat google...heheh XD

LuVidA^^ said... [Reply]

uwa!! simptom2 penuaan. kikikii...ok.. nnti kte cari =p

MawardiYunus said... [Reply]

orang tua2 kata buat unggun apa pastu pegi panaskan badan kat situ.. insyaallah ok.. petua orang tua2 tau

LuVidA^^ said... [Reply]

petua org tua biase nye mujarab. tapi x reti buat unggun api. huhu

oktant said... [Reply]

Sy sekadar nak bg cadangan. Mgkn ida boleh cuba tiger balm plaster. Rupa dia ida boleh lihat kat sini.

Mudah-mudahan sakit pinggang ida lekas sembuh yea.

LuVidA^^ said... [Reply]

tq awk! tapi hari ni kite dah ok sikit,, lalalala... mybe sakit sbb tido ats toto je =.=

oktant said... [Reply]

Orait. Sesama. Baguslah kalo dah lega sikit. ;)

LuVidA^^ said... [Reply]

:) hehehee...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea