Wednesday, February 22, 2012

the notebook.. the best romantic film ever

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:27 PM

salam sayang,

tadi ida saje tengok-tengok video kat utube... pastu terjumpe la video yang diorang buat top 10 most romatic movie la.... top 15 most best movie la... top 20 la... mostly kalau romatic movie mesti ade dalam carta --> a walk to remember, the notebook, titanic...

ni video yang ida amik kat youtube..
video

the notebook ida memang dah tengok.. and memang terbaik.... sedih.... :( tapi dah tak ingt sangat sebab tengok mase tahun 2009.. ni entry lame tentang tu ..klik SINI. Bf ida pon cakap cite ni best. hehe.

lagi 1 romantik movie yang famous.. a walk to remember..
percaya tak.. ida tak pernah tengok movie ni lagi... tapi ade simpan dalam laptop.. cume tak de mase nak tengok... rase tak sabar gak nak layan movie ni... nak tengok, adakah movie ni best sedih macam yang orang selalu komen...

sebab ida tak tengok lagi a walk to remember ni... so tak boleh la nk compare ngan the notebook... setakat ni, yang bertakhta di hati tetap the notebook... titanic sedih jugak... tapi emm... boleh la...

p/s : dah lama tak tengok wayang...


8 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

whatttt blom tgk a walk to remember lagi???? whattttt....?

LuVidA^^ said... [Reply]

tak pyh la tkejut sgt. haha.. bes sgt ke cte AWTR ni??

Mr.Clive said... [Reply]

sedih kot.dan sgt best!heee~

mestilah terkejut.first,citer tu da lama.second,citer tu teramat best.3, ost dia best!hoho

Mizz ErMa said... [Reply]

sy pulak jarang layan cite romantik versi omputih..biasa layan yg bollywood aje, hihi

MawardiYunus said... [Reply]

x wape minat citer romantik nie :p huhu

http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/02/istilah-minda-aweks-comey-yang-sexy.html

Style Me Up said... [Reply]

paling suke citer a walk to remember. sedey... cite the note book x tengok lagi. pada hal minat giler dengan ryan gosling.

Cara Pesan Trica Jus said... [Reply]

maksimalkan potensi anak negeri !

obat tradisional asam urat said... [Reply]

jaga kehormatan mua...!

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea