Tuesday, February 14, 2012

adik aku bakal pelakon handal??

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:02 PM
salam sayang,

Ida baru balik dari tengok pementasan teater " siapa salah, salah siapa " kat UM. Ida pergi pon sebab adik ida ajak tengok die belakon. Ingat kot jadi extra ..jadi pokok ke..suara latar ke.. rupe-rupenye watak utama la jugak.. kelassss u olssss~ Teater ni banyak terapkan nilai murni. Macam hubungan kekeluargaan antara adik beradik.. pastu ngan ibu ayah... actualy adik ida ni jadi watak ayah. Family ni ade 4 orang adik beradik.. yang sulung lelaki ngan yang no 2 tu tamak harte.. die suruh ayah die sain je surat wasiat.. pastu die gi bunuh mak ayah die.. last-last terbongkar, pastu anak yg sulung tu kene hukum gantung.

watak ayah.. name jalaludin.

Ni first time ida tengok teater. Ida tak pernah pegi tengok.. lagi-lagi yang dekat istana budaya sana . sedeh kan?? hehe.. teringin nak tengok tapi asyik tak sempat je. Yang kat UM ni masuk free, ade adik plak belakon, pastu dekat gile ngan umah.. so boleh la pergi support.. Kalau bukan family sendiri yang support, sape lagi kan? Lakonan memang best.. tabik la jugak.. tak sangka adik boleh belakon.. hehee.. ida pegi ngan mr. MJ.. die pon cakap best... not bad. Good luck untuk kolej adik ida... kolej za'ba..

p/s : lagu tema teater tu best. " Ku percaya ada cinta " by datuk siti. suke! ;)


4 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

laaa.tadi p UM! dulu sy belajo kat saneeee weeeeeee~ heeheheh

LuVidA^^ said... [Reply]

ala... tau... =p tgk kat fb awak

mimi mimo mimo said... [Reply]

waaahhhh!!! sy pon tengok smalam!!!
best sgttt teater nih!!!
mlm ni ada lagi! moh le dtg tengokkk!
nway...nak sign adik awk boleh??ehek!*ttba gedik*

LuVidA^^ said... [Reply]

ouh tgk gak ek.. best kn?? hihik..
ala mlm ni keje.. x ley tgk da.. sobss!
pegi la sain sane.. wuwu~~~

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea