Saturday, February 11, 2012

lagi video KFC !! Mesti tengok !!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:22 AM
salam sayang
Tak habis-habis lagi dengan isu KFC. Biase lah kat malaysia ni, mane cukup dengan satu due hari kalu melibatkan isu berbangkit. Hehe.

Ni video ida rase nice sangat. Boleh sejuk sikit hati bile tengok..
Huhu.

video
.
.
.

Tapi ade lagi 1 video... bikin panas wohhh... "rakaman sebelum pekerja kfc membelasah pelanggan" < link > sape nak tengok boleh search je title tu kat youtube. Atau klik kat --> sini

p/s : hari ni waktu rehat, makan KFC kat giant Kelana Jaya.
p/s 2 : Ida share video yang baik-baik je. =p

2 KATA KAU:

faizfakhirin said... [Reply]

mesti mekdi jeles sbb ramai yg tlng promote kfc

Mr.Clive said... [Reply]

cian kfc...banyak btol isu...haih...ataupun ini semua konspirasi pesaing?wakakakak XD

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea