Thursday, February 9, 2012

doodle oh doodle.. sapa reti ajar ??

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:39 PM
arghhh!!!
tensen tol la.. sana sini ida nampak doodle.. cmner nak lukis doodle ek??sume comel-comel plak tuh...teringin nye nak lukis at least yg macam gambar kat atas tu. (sumber sini)
kene gune paint ke? kene gune photoshop ke?? ke ade software khas yang kite kene download??
uwaaaa!! sape leh tolong?

teringat lak mase bosan-bosan kat opis.. bukak paint pastu main lukis-lukis.
kenapa paint? sebab tu je benda alah yang boleh bukak.
internet sume block. website yang boleh bukak cume paper metro online je. sadis kan??
opis korang mesti siap boleh bukak facebook bagai... eeee tak aci!

ni gambar yang ida lukis time bosan kat opis. gune paint. tak tau la ni kucen ke, lembu ke, tikus??
p/s : tengah google camner cara nak lukis doodle :(


2 KATA KAU:

saya_arief said... [Reply]

google reti ajar. haha. trend skarang doodle semua.
:)

LuVidA^^ said... [Reply]

tp google x leh bercakap.. x phm cne nk tnye :(

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea