Thursday, February 9, 2012

perempuan rambut pendek menyerupai lelaki

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:09 AM
kredit gambar sini

salam sayang.

Dah seminggu ida cuti. Petang ni dah kene balik KL. Esok dah start kerje. Sobss... gile malas! Tapi ape boleh buat.. kene la jugak balik. Dalam pada tak tau nak update ape, teringat plak kat ustaz azhar idrus (UAI) yang menjadi fenomena jugak sekarang ni. Ida sendiri pon suke suke suke dengar ceramah die kat youtube. Ustaz tu sempoi tapi mampu menjawap sebarang pertanyaan dari orang ramai. Satu yang ida ade jumpe ni, nak share ngan korang gak pasal perempuan yang potong rambut pendek menyerupai lelaki, walaupon die pakai tudung.

kredit gambar sini

Alamak, rambut pendek! Kalau macam tu, dah kene start simpan rambut panjang semula ni. Actually memang rindu kat rambut dulu pon. Menyesal pontong pendek. Hehehe.
Sape yang belum like page ni, boleh usya kat FB : search -->Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus ( Original ) link

10 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

fes time tgk gambar kat atas tu ingat emma watson doh! seyes!hahaha

anyway,pompuan kalau rambut shoulder-length pun da lawa dah. :)
tapi jgnlah pendek sgt sampai rambut mcm laki.
:)

LuVidA^^ said... [Reply]

kite pon x tau sape pmpuan kt gmba ats tu.. hahahaha!

lelaki bukan suke pmpuan rmbut pnjg ke?? neway thx 4 da opinion.. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said... [Reply]

rambut panjang la baru ayu kan ? hihi ..hai dear lame tak jenjalan sini :)))

LuVidA^^ said... [Reply]

a'ah mmg ayu pon. cume kdg2 rimas. hehe.. hye hyeee.. mis yu tooo

Dee said... [Reply]

erkk..k dee tgh berusaha nak pjgkan rambut..tp musim panas ni tu yg tak tahan..huhu..

Mr.Clive said... [Reply]

x...i mean kalau nak pendek pun jgnlah sampai pendek gitu.panjang sampai ke bahu dah ok da.ataupun rambut mcm the late princess diana dulu. :)

madammondoq said... [Reply]

jawapan ustaz azhar idrus tu mmg tak boleh bla kan? haha.. klakar..

salam singgah.. jemput singgah blog madam.. ada contest menarik.. ;)

LuVidA^^ said... [Reply]

x suke pnjg smpi bontot? kikikikii....
princess diana.. nice gak kn ;)

LuVidA^^ said... [Reply]

k dee pnh rmbt pnjg ker??? tu la musim x menentu..heee

LuVidA^^ said... [Reply]

salam ..
a'ah kai kebaye.. awak je UAI tu. =p
ok... nnti kite usha blog mdm k... thx

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea