Wednesday, February 8, 2012

Permulaan Baru

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:30 PM
kredit gambar sini

Assalamualaikum.. salam sayang..

Sedih rasa bila tengok blog luvida ni dah lama tak update.
Dah setahun! since bulan 2 tahun lepas..Oh maiii!!!

Hari tu terhenti sebab lappy rosak.. malas nak hantar kedai.. sebab dah banyak kali repair..
Lepas tu sibuk ngan kerje.. tak de mase nak blogging.
Tapi sejak 2 menjak ni, rase rindu pulak.

Hari ni, 8/ 2/ 2012 .. luvida kembali lagi. Actually tak tau sebenarnye nak update ape. Nak mule dari mana. Rase macam bayi baru lahir lak.. HUHUHU~

Oh ye, sekarang InsyaAllah dah boleh start blogging semula, sebab dah beli lappy baru.
Duit gaji yang tak seberapa tu, abis buat beli laptop. Dulu blogging mase zaman UiTM Shah Alam. Ingat lagi tak my old lappy??


Sebab acer ni cepat jahanam (tapi bergune jugak sampai abis degree) , so memang dalam kepala, tak nak beli acer lagi dah!!
Pusing punye pusing kat lowyat tu, last sekali rembat la laptop brand asus model A43S kaler merah..tadaaa!!!!

kredit gambar sini

Asus ni best, sebab banyak pilihan warna. Sebelum sampai lowyat, dalam kepala ingat nak beli lenovo, tapi adik cakap, asus tu bagus... Bile sampai kedai tu pon, orang tu dok promote asus konon nye asus sekarang leading, apple dok ranking no 2. Itu ranking dalam kalatog asus la.. bukan boleh kire sangat.

Selain dari cerita lappy, sebelum nak start balik berblog ni, luvida ade jugak usha blog-blog yang dah follow sebelum ni. Selalu jumpe yang update "wordless wednesday" .. jadi macam trend pulak.. try la jugak search kat google...

----------What is wordless Wednesday? ---------

Answer:

sumber sini

So, entry lepas ni nak update pakai gambar jugak la... sebab hari ni kebetulan hari rabu. hehehhe..Ok la, cukup takat ni dulu. Nanti update lagi. babai~


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea