Friday, February 11, 2011

luvida buat come back??

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:06 AM
salam.
Lama sungguh ida tak update belog ni sejak bulan disember tahun lepas. kehkeh. kesian ini belog banyak sawang sudah. :) thanks pada sape-sape yang singgah sini, even ida tak update belog. Huhu. Ada mase ida jengah kembali belog korang ok? Neway ada yang rindu ida tak?? =p

Actually bukan ape, hari tu lappy rosak.. so tak boleh nak online. Lagipon sekarang ni ida dah kerja, balik keje sangat penat. Tak de mase nak pikir untuk update belog.. ala, orang lain pon keje jugak, ko ingat ko je yang penat?? huu~~ Tapi tak pe lah, ida blogging pon untuk suke-suke and bila ada mase lapang je kan.. ida bukan nye blogger tegar macam korang =p

Hari ni ida amik Annual Leave.. patot nye semalam ngan ari ahad je cuti.. so ida amik AL ari jumaat and sabtu, jadi la cuti straight 4 hari. Now kat kampung, balik jumpa mak abah ngan jumpe en. streamyx. I like! haha. Hari-hari kene jawap call customer complaint pasal streamyx..
ida kan keje customer services untuk streamyx..
semalam ida cuti, tibe-tibe tak boleh nak browse internet, ape lagi.. ida pon call la streamyx kat 100. Rupe-rupenye ida kene configure modem balik, sebab sebelum ni pernah tukar login password. At least, kalau lepas ni customer tanye, nape lampu kat modem die, lampu internet tu kaler merah, senang je.. cube configure modem, insyaAllah.. msti boleh connect. :)

p/s : tak lama lagi ida jadi expert bab troubleshoot streamyx. Nanti boleh la tanye I ok.... weeee~~

7 KATA KAU:

nahdatulizah said... [Reply]

Waaa..pasni leh tolong ajar akak nak curik line internet...hahahaha...
(syyhhh..jgn repot kat TM ek...huhuu)

LuVidA^^ said... [Reply]

@nahdatulizah, akak.. kalau pasal curik line, ida belum expert.. haha.. kene hack sendiri la dorg punye password.. keh2

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply]

kire welcome back..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply]

wlcome back!!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply]

selamat kembali yee...

Wanita2u said... [Reply]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

AdaNaz87 said... [Reply]

selamat kembali berblogging.

salam perkenalan. ((;

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea