Thursday, February 16, 2012

sakit penghapus dosa kecil

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:21 AM
salam sayang,

Hari ni mase ida jalan.. and berdiri, pinggang ida rase sakit lagi la . Ingat kan die da baik. mase naik and turun tangga lagi la azab :(
Lepas tu nak tak nak, kene la beli jugak salonpas. ni first time ida beli n gune benda ni tau. memang rase noob gile.. mase uncle kedai tu tanye, ida cakap la nak 1.. pastu die cakap rm 4.50 .. dalam hati ida kate mahal gak ek.. ida pon tanye la uncle tu, dalam paket ni ade berape.. die jawap ade 12.. oooo padan la dengan harge..

salonpas ni made in indonesia ek.
kat depan tu die tulis :
meredakan rasa nyeri yang disebabkan oleh
- nyeri otot
- nyeri sendi
- terkilir
- punggung pegal.

**uwaaa tak paham... tapi betul la kan, kalau sakit pinggang boleh tampal bende ni?? =.=

tibe-tibe ida pikir.. ntah-ntah ida sakit pinggang sebab pakai kasut tinggi. tapi bukan pakai heels pon, just pakai wedges je. sebab pernah bace, kasut tumit tinggi ni bahaya untuk perempuan kan?


ke sebab ida selalu mandi malam? orang cakap mandi malam bahaye. tapi boleh efek paru-paru kan? bukan efek pinggang. huhu. (ape aku merepek ni) .. tibe-tibe rase nak minum anlene. baik untuk tulang kan? (oh simptom penuaan)

ade ek perisa coklat.. macam best jee

atau pon sebab ida tidur beralaskan toto je? sedih..sobsss.. memang ade ingat nak beli katil, tapi ida share bilik 3 orang.. nanti makan space lak.. sian kawan-kawan. mane boleh tamak. hurmm.. tak tau la.. agak-agak lepas tampal salonpas, kalau tak OK jugak.. kene la jumpe encik dokter. sebab sebelum ni ida pernah kene sakit belakang dah. yang tu nasib mase ade kat kampung.. terus suruh abah bawak jumpe dokter. kat KL ni nak bermanje dengan sape =.=

p/s : orang selalu kate, sakit tu dugaan. lagupon die boleh hapuskan dosa kecil. bersabar lah ida.

3 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

haha ni tandanya sudahhh tua....lol XD

LuVidA^^ said... [Reply]

kan?? tak baikk tauuuu =p

ketikketok said... [Reply]

Hidup lebih ceria dengan Perap Cenderawaseh..rahsia hilang segala sakit dan tingkat ketrampilan dengan khasiat alam semulajadi nano mikrofungus dan tumbuhan

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea