Saturday, February 18, 2012

danau kota

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:00 AM
salam sayang,

Ida balik kerje kul 10 malam. sampai kat rumah dalam kul 1040..mase tu, mr MJ dah tunggu kat tren..sebab die cakap bosan malam ni.. nak ajak jalan-jalan.. die ajak gi danau kota. Ok fine la, esok ida cuti, so malam ni nak lepak-lepak boleh la kot...

Jalan punye jalan, belek punye belek, usha punye usha.. last-last ida tak beli pape pon. huhu.. mr MJ je yang beli jersi chelsea lengan panjang 1.. tak tau la, kalau gi danau kota, susah nak jumpe barang yang berkenan walaupon kat situ boleh tahan banyak pilihan la jugak.. lenguhhh kaki berjalan... berapa kali dok tawaf kat situ. huhu.. (ni pon tengah picit-picit kaki, maklum la simptom penuaan kan mr clive?? )

Ouh ye, ida sampai umah dalam kul 1.30 pagi... cepat kan kitorang balik ?? ngeeee... pastu terus on lappy.. ingat kan wireless dah limit... (ida beli yang 3 hari rm 10)... rupe-rupenye belum limit lagi.. mybe malam esok kot cukup 3 hari. Lupe!
Bukak blog, tengok followers dah jadi 501.. yeyyyy~~~ da setat angka 5 la....


Bile tengok komen kat entry sebelum ni .... ade blogger yang suruh ida bagi hadiah kat followers yang ke 500 tu... hm, ida bukan tak nak bagi hadiah, tapi ida tak de mase la nak gi pos-pos bagai.. :(

Tapi, kalau belanja topup rm 5 leh la.. hahaha... sape rase die followers yang bertuah yang ke 500 tuh??? cepat angkat tangan!! =p


Ni la rupe blog yang jadi followers ida yang ke 500. Kalau cik sheila kite nak topup rm 5 leh kontek ida tau.. add je ym kite : jenjira86. ;) tapi kalau cik sheila gune line... kite terpakse la pikir hadiah lain.. kwang kwang kwang~~
korang sume boleh usha blog cik shiela kite ni... ceria je kan?? kasi pomot sikit

ok la... lain kali ida update lagi... penat la... mahu rehat... nites blog..

p/s : kul 2 pagi.. lapa.

6 KATA KAU:

sheila said... [Reply]

hi miss luvida..hehe..tak sangka jadi follower ke 500. huhu..sheila xkisah pon yang penting sheila ikhlas follow..thanks

LuVidA^^ said... [Reply]

hehe lum tdo ke? aip2! ida pon ikhlas gak nk banje.. hikss..neway thx ek.. salam kenal2

Mr.Clive said... [Reply]

cis kalau tau...patutu tunggu sampai 499 baru follow... >_<

hahahah XD

LuVidA^^ said... [Reply]

kih2...jht nyeee

imie fatiema © said... [Reply]

wahh dah ramai follower,hepy blogging dear =)

LuVidA^^ said... [Reply]

xramai pon... :) ok tenkiu hihik

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea