Saturday, February 11, 2012

jam tangan kawan lelaki & selipar kawen

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:38 PM
salam sayang,

mase tengah taip entri ni, ida tengah online sambil layan cerita tv 3 .. kelakar cite ni.. lakonan neelofa, awal ngan faizah elai.

nak update sikit je pasal cerita kat opis. Ida balik kerje kul 10 malam. Jam kat pc baru kul 9.30 .. so kene la tunggu lagi 30 minit baru boleh logout pc.. Sempat la snap-snap pixca sebab nak update belog punye pasal.

Ni pix beg ida. Kawan-kawan cakap beg ni lawa. Siap tanye berape ringget lagi.. Beli kat masjid jamek je.. Bukan mahal pon.. Janji berbaloi. Huhu. Tapi teringin nak beli beg yang berjenama la.. Carlo Rino ke. Tunggu next gaji la ;)
Oh ye, nampak tak jam tangan tu? Tu kawan opis punye. Lelaki. Die salu taruk jam atas meja, tapi tak pakai sebab die cakap kalau pakai jam, nanti susah nak menaip. Ida pulak suke pakai jam die tu. Best! Besar.. rase macam sweet je pempuan pakai jam besar2. Hehe~

Ni pulak pix selipar ida. Tinggal kat opis, nak bawak gi toilet atau pergi surau. Comel tak? Sebelah merah.. sebelah hitam.. Ada kawan bagi name kat selipar tu. Die panggil --> selipar kawen! Maybe sebab kaler lain-lain so, macam pempuan + lelaki = kawen.

Dalam surau pon sempat amik gambar. Huhu. Dah start blogging balik ni, mseti rase nak snap gambar je kerje.. Teringat zaman study dulu.. gambar makanan sumer snap nak masuk dalam blog. Huhu. OK la.. Nanti update lagi. Selamat malam Blog.

4 KATA KAU:

Mr.Clive said... [Reply]

duit gaji tu simpan...beg tu elok lagi...hehe
pesanan jer..huhu XD

snf said... [Reply]

hahahha.snf ada juga selipar mcm tue. ritu pegi surau org dok ckp nie selipar kawen sape?nk pinjam pi amek wudhu'.hahhaa.kira depa ingat tue selipar surau yg punyer.

LuVidA^^ said... [Reply]

errrr... tapi beg tu da ade cacat sikit... hehee... tq atas pesanan tu =p

LuVidA^^ said... [Reply]

die pgl siper kawen gak ke?? hehee... kte pon wakaf kat surau gak tu... sape2 nk pakai amik je...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea