Thursday, February 25, 2010

dempo snow....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:00 PM
salam.
ida ade beli 1 produk ni...actually ikot kawan...die yang nak beli...so ida pon beli la jugak..ehe...biaselah orang perempuan kan? tak bole lari ngan produk KECANTIKAN.

name produk ni dempo snow *mungkin ida bole jadi seputih snow lepas ni..mane tau kan..huhuu* keluaran am'co trading yang beralamat kat sungai petani kedah..
ia adelah sejenis krim pembersih wajah secara alami..*natural beauty cream*

dari pandangan atas...

inilah die...

krim mujarab ke? ntah....


khasiat : untuk hilangkan jerawat dan jeragat...bintik-bintik hitam, ruam-ruam...menghaluskan kulit muke..dan sebagainye...*boleh sapu kat muke dan badan*

kandungan : diperbuat daripada sejenis rumput laut LAMINARIA *tak penah dengar je* dan BENGKOANG...tak mengandungi bahan kimia..

harga : sbotol rm 15...kalau beli yang 3 botol (kire 1 pakej) rm 45....

khasiat & cara pemakaian

plastik die..

takde jual kat farmasi....akak ni datang promo kat PAS semalam...tak tau die ade kat situ sampai bile..memandangkan akak yang jual tu, bagi harge spesel kat ida ngan kawan ida...daripada rm 15 kitorang dapat rm 10 je...so ape lagi..try je la...janji tak de side effect.. :)

maybe nanti ida jadi cantek macam awex ni..heheee

p/s : harap-harap berkesan la...penat asyik bazirkan duit untuk produk-produk mcm ni..adehh


4 KATA KAU:

I n n z said... [Reply]

ish.
ritu pun ade akak indon tuh wat demo kat tgn sal bende neyh
tp kita pakai ridafyani punye.
adik behadek dempo neyh ;p

AcanCapik said... [Reply]

tak pernah try, tapi time jalan2 kat supermarket, promoter tu gi sapu kat tangan, putih gak tangan jadinya. tapi tak beli pun. huhu...

Leena Lee said... [Reply]

salam..tumpang lalu..hehe
saya dah pakai produk nie 2 tahun dah..memang sangat2 berkesan..saya dulu muka banyak jerawat n berparut ,then lepas try dempo snow makin lama jerawat makin hilang n parut makin pudar..kulit pun makin cerah..saya tak tipu..it's real! saja nak share ble kebetulan jenguk blog nie...kawan sy yg banyak jerawat pn pakai gak..memang berkesan..saya pun nampak perubahan ketara pada muka dia pas dia pakai selama sebulan...saya pakai tak ikot pun cara macam sales girl tu cakap...just sapu jek pada muka sebelum tido..tak payah pakai tuala lembab pun tak pe coz ia tak berminyak..pastu bangun pagi sok..cuci muka ngan any sabun muka yg sesuai dengan awak..

sastiya said... [Reply]

Kalao awak mau beli cream dempo snow macam ini dimana ya..?

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea