Thursday, September 9, 2010

Salam AidilFitri

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:00 AM

Salam.

Semua orang tengah sibuk buat persiapan raya sekarang ni. Ada yang kemas rumah, cat rumah, tukar perabot. Huhu. Tapi ida belum kemas rumah. Tahun ni lain sikit dari tahun sebelum nya sebab tak stay kat umah tok. Mungkin kurang meriah la. Tapi nak buat macam mana kan? :( Rindu nak berkumpul ngan sepupu2 semua. Baju raya macam biasa la. 2 pasang je. Hehe. Tahun ni ida punye ptptn takde balance, so abah la yang belanje beli baju raya. Thx abah!~ :) Ouh ye, tahun ni tak main bunge api..adoii...teringin lak rase.. =p Ok la, ida nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin buat semua umat Islam tak kira berada kat mane pon ek.. Jangan nakal-nakal.. pada yang drive tu, berhati2.. ingat lah orang yang tersayang.. :)


1 KATA KAU:

Anip™ said... [Reply]

selamat ari raye ye...dpt det rye blnje kwn2..hehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea